17 Eylül 2010 Cuma

Akçay Timur Pansiyon

Timur Pansiyon, 19 yıllık tecrübesi ile  aile pansiyonu olarak çalışmaktadır. Yaz, kış açık olan pansiyonumuz, son 4 yıldır, bölgemizde bulunan üniversiteli gençlere de yurt olarak hizmet vermektedir. Kız ve erkek  öğrenciler için ayrı bölümleri bulunan pansiyonumuzda, dinlenme ve tv salonu, tek kişilik, 2 kişilik ve 3 kişilik öğrenci odaları, okula ulaşım için isteğe bağlı servis hizmeti, kahvaltı ve isteğe bağlı akşam yemeği hizmetleri sunulmaktadır.
Öğrencilerin güvenle kalabilecekleri, aynı zamanda yemek, ulaşım, ısınma, banyo ihtiyaçlarınıda temiz ve ekonomik bir şekilde karşılayabilecekleri pansiyonumuz, yaz sezonunda da denize yakınlığı, konforlu odaları ve isteğe bağlı sabah kahvaltısı ile sizlere güzel bir tatil imkanı sunmaktadır. Ailenize rahat bir şekilde konaklayabileceğiniz pansiyonumuz, otel rahatlığında ve konforunda olmakla birlikte, ekonomik fiyatları ile bütçenizi hiç yormayacaktır. Timur Pansiyon, 19 yıllık tecrübesi ile  aile pansiyonu olarak çalışmaktadır. Yaz, kış açık olan pansiyonumuz, son 4 yıldır, bölgemizde bulunan üniversiteli gençlere de yurt olarak hizmet vermektedir. Kız ve erkek  öğrenciler için ayrı bölümleri bulunan pansiyonumuzda, dinlenme ve tv salonu, tek kişilik, 2 kişilik ve 3 kişilik öğrenci odaları, okula ulaşım için isteğe bağlı servis hizmeti, kahvaltı ve isteğe bağlı akşam yemeği hizmetleri sunulmaktadır. Öğrencilerin güvenle kalabilecekleri, aynı zamanda yemek, ulaşım, ısınma, banyo ihtiyaçlarınıda temiz ve ekonomik bir şekilde karşılayabilecekleri pansiyonumuz, yaz sezonunda da denize yakınlığı, konforlu odaları ve isteğe bağlı sabah kahvaltısı ile sizlere güzel bir tatil imkanı sunmaktadır. Ailenize rahat bir şekilde konaklayabileceğiniz pansiyonumuz, otel rahatlığında ve konforunda olmakla birlikte, ekonomik fiyatları ile bütçenizi hiç yormayacaktır.
ODALAR: Odalarımız deniz manzaralı olup, her odada klima, duş, wc, uydu  tv bulunmaktadır. Ayrıca yaz kış, 24 saat sıcak su ve kışları kaloriferle ısıtma mevcuttur. odalarımız otel odası konforunda olup, evinizin rahatlığını aratmayacak imkanlara sahiptir. Tek kişilik, iki ve üç kişilik odalarımızın yanısıra, 4 kişilik süit odalarımızda mevcuttur. Süit odalarımızda her türlü konfor vardır. Şömine, teras, barbekü vb... gibi imkanlarla keyfinize keyif katabilirsiniz.
Pansiyonumuzda, her odada kablosuz internet hizmetinden faydalanabilirsiniz. odalarımız her türlü temizlik kurallarına uygun şekilde temizlenmekte ve kullanımınıza hazır edilmektedir. Ailenizle rahatça kalabilir, hijyenik şartlarda konaklayabilirsiniz.
Pansiyonumuz, apart sistemi ile dizayn edilmiş olup, her oda bölümü ayrı bir girişe sahiptir ve bağımsızdır. odalarımızda yer alan duşlarımız ve wc'ler gayet konforlu ve temiz bir şekilde kullanımınıza hazırdır.
Ayrıca isteğe bağlı olarak, sabahları kahvaltı hizmeti alabilirsiniz. Her türlü içecek lobideki barımızda mevcuttur. Odanıza servis yapılabilir.
ETKİNLİKLER:
Antandros; Kaz Dağları´nın güneyinde Altınoluk´a yakın bir tepede kurulmuştur. Kent, tepenin üzerinde bir kale ve batı yamaçlarında bir mezarlık ile çevrilmiştir. Altınoluk Beldesi sınırları içinde ki tarihi kentteki kazı çalışmaları devam etmektedir.
Pınarbaşı; Güre Beldesi sınırları içinde Akçay´a 6 km mesafede bir piknik yeridir. Yamaçtan akan bol ve buz gibi su yaz aylarında serinlemek için ideal bir köşedir. Orman Müdürlüğü´nce işletilmektedir. Ayrıca piknik alanı içerisinde Alabalık üretilen bir çiftlik bulunmaktadır.
Şahinderesi; Kazdağları´nın Altınoluk bölgesi eteğinde bulunmaktadır. Altınoluk´u tepeden görür. Temiz kaynak suları olan bol ağaçlı bir piknik yeridir. Ayrıca konaklama tesisi ve restoranı bulunmaktadır.
Çağlayan; Kızılkeçili Köyü içinde olup Akçay´a 3 km mesafededir. Kültür Bakanlığı´nca teseillenmiş 800 yıllık çınar ağacı burada bulunmaktadır.
Hanlar (Handeresi); En çok rağbet edilen piknik yerlerindendir. Akçay´a 35 km uzaklıktadır. Ormanları ve soğuk suları ile dikkati çeker. Çevresinde lokanta ve kafeler bulunur.
Sütüven; Zeytinli Beldesi sınırları içinde Akçay´a 5 km uzaklıkta piknik alanıdır. Manzara seyir terasları ve oyun alanları düzenlemeleri bulunmaktadır. Alanda 8 m yükseklikten dökülen ve yörenin adı ile anılan Sütüven Şelalesi bulunmaktadır.
Hasan Boğuldu; Zeytinli Beldesi sınırları içinde Sütüven piknik alanından sonra derenin karşı tarafındaki patika yolu izleyerek 1 km sonra ulaşılır. Bir şelalesi ve içinde pek çok balığın bulunduğu gölcükten oluşur.
Tahtakuşlar Etnografya Müzesi; Akçay´a 5 km Balıkesir Çanakkale E-24 karayoluna 2 km uzaklıkta asfalt yolla bağlı, doğal güzellikler içinde kurulmuş, Türkiye´nin ilk Özel Etnoğrafya Müzesi ile 1992 yılında açılan ve Türkiye´de ilk kez bir köyde kurulan bir sanat galerisidir.
Akçay Timur Pansiyon Fiyatları: Akçay Timur Pansiyon fiyatları sezona göre değişiklik göstermektedir, doluluk durumu ve pansiyon fiyatları için pansiyon ile iletişime geçiniz. Akçay Timur Pansiyon İletişim Bilgileri: Adres: Zeytinli Plajı karşısı ATATÜRK Cad. Zeytinli - Akçay / Edremit - BALIKESİR GSM: 0 534 709 19 92 Faks: 0 266 384 97 77 E-mail: akcaytimurpansiyon@gmail.com Akçay Timur Pansiyon Resimleri: [gallery]
Akçay Timur Pansiyon

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder